Norwegian startar ny linje mellan Göteborg och Barcelona

Norwegian utökar sina flygförbindelser inför sommaren och vintern 2023-2024. Från den 22 juni lanserar de en ny direktlinje mellan Göteborg Landvetter och Barcelona, vilket innebär en ökad tillgänglighet för resenärer till den spanska staden. Dessutom kommer antalet avgångar till Barcelona från Stockholm Arlanda att utökas.

Den nya direktlinjen mellan Göteborg och Barcelona startar den 23 juni och kommer att trafikeras tre gånger i veckan. Den befintliga linjen mellan Stockholm Arlanda och Barcelona får fler avgångar, med upp till 11 avgångar i veckan. Biljetter för dessa avgångar är redan tillgängliga online.

För den som vill planera sina resor i god tid finns möjlighet att boka flygbiljetter för vinterhalvåret 2023/2024. Under vinterprogrammet kommer Norwegian initialt att erbjuda 144 linjer till 65 destinationer, men fler avgångar och destinationer kan komma att läggas till.

Den nya linjen mellan Göteborg Landvetter och Barcelona är inledningsvis en sommarlinje men kan komma att bli en åretruntlinje beroende på efterfrågan. Den trafikeras tre gånger i veckan, på tisdagar, torsdagar och söndagar.

Gällande linjen mellan Stockholm Arlanda och Barcelona, erbjuder Norwegian för närvarande fyra avgångar i veckan. Från och med maj kommer antalet att utökas till nio avgångar i veckan, och från mitten av juni till 11 avgångar i veckan.

Lämna en kommentar